У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

Театр «Нефть». «Антон і Наташа в пошуках сенсу життя»

24 березня 2022, 19:00, четвер
Перенесення заходу
минула подія

Про подію

«Антон і Наташа в пошуках сенсу життя» - спільний проект театру «Прекрасные Цветы» і театру «Нефть».
 
В чому сенс життя? У матеріальних цінностях або духовних? В саморозвитку? У подорожах і емоціях? Або в сім'ї, дітей та любові?
Театр «Прекрасные Цветы» і театр «НЕФТЬ» представляють спільний проект - виставу-шоу «Антон і Наташа в пошуках сенсу життя», в якому і відбудеться спроба розібрати цей феномен сенсу життя через творчість, гумор і філософствування.
 
У центрі уваги - подружня пара Антон і Наташа. Через кілька років шлюбу вони раптом піднімають питання про сенс свого існування. Цей момент стає точкою відліку для захоплюючої подорожі на велосипеді. Подорожі в пошуках сенсу.
 
По дорозі їм зустрічаються люди з різних соціальних шарів, з різним мисленням і світоглядом. У пошуках відповіді на питання «в чому сенс життя?» Їм допомагають мудрець, бізнесмен, простий робітник, актор, касир, бандити і випадкові перехожі, кожен з яких стає важливим фрагментом в розумінні головного питання.
 
В чому сенс життя? І чи є він взагалі? Його різноманіття ми і спробуємо розкрити через цей псевдо-філософський гумористичний комікс про життя Антона та Наталки. А паралельно з їх історією спробуємо розібратися і з природою самого театру, з його структурою, правилами і міфами.
 
Спектакль заснований на реальних подіях і є найбільш ефективним керівництвом до розуміння сенсу життя.
 
Актори:
 
Ігор Ключник (театр «Прекрасные Цветы»)
Дмитро Третьяк ( «Urbanistan»)
Армен Калоян (ХНАТОБу)
Олег Каданов ( «Оркестр Че»).
Автор сценарію і режисер: Артем Вусик (театр «Прекрасные Цветы»).
Хореографія: Ніна Хижна.
Художниця по костюмах: Поліна Карпова.
Художник по світлу: заслужений працівник культури України Володимир Мінаков.
Головний освітлювач: Олександр Чиж.
Музикадізайн звуків: DIAKOVA, THE AND.
Ляльки: Ольга Турута-Прасолова.
Мotion design: Гліб Ковальов.
 

Придбати квиток на захід можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Харків.

Театр «Нефть». «Антон і Наташа в пошуках сенсу життя» відбудеться 24 березня 2022, 19:00, четвер в Будинок Актора. За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.