У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

Шоу Джекі Чана "11 Воїнів"

10 листопада 2018, 19:00, субота
Відміна заходу
минула подія

Про подію

Шоу Джекі Чана "11 Воїнів" скасовано. Повернення грошей за квитки буде здійснюватись протягом 10-12 діб (заявки приймаються до 18.10.2018).

Повернення фізичних квитків буде здійснюватися в касі ХНАТОБ № 5. Повернення електронних квитків буде здійснюватися на картку, з якої було придбано квитки. Для цього просимо надіслати лист на пошту [email protected] з темою "шоу Джеки Чана", в листі потрібно вказати номер вашого замовлення, номер карти для повернення коштів, ПІБ власника карти, заповнену в електронному вигляді заяву (наприклад, в MS Word), та скан-копію ідентифікаційного коду.

Завантажити шаблон заяви

 

Хореографія в поєднанні з бойовими мистецтвами - те, за що мільйони глядачів люблять китайські бойовики. Шоу Джекі Чана везе якраз таке блюдо, оригінальний китайський жанр у виконанні професіоналів. Втім, про шоу «Врата Шаоліня» можна було б не писати нічого, а тільки згадати, що вона створена самим Джекі Чаном. Головоломні трюки у виконанні майстрів кун-фу, сильні і гнучкі акробатки, добре підібрана музика - «Врата Шаоліня». Хореографія в поєднанні з бойовими мистецтвами - приголомшливе по красі дійство, і, по суті, оригінальний китайський жанр. "Врата Шаоліня" - яскравий зразок цього жанру. Неймовірні трюки у виконанні артистів - майстрів кунг-фу, блискуча акробатика, зачаровує краса костюмів, тонко підібрана музика - тільки невелика частина опису вистави. На міжнародному хореографічному фестивалі в Х'юстоні (США) цей спектакль став фаворитом і справив фурор.

Придбати квиток на захід можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Харків.

Шоу Джекі Чана "11 Воїнів" відбудеться 10 листопада 2018, 19:00, субота в ХНАТОБ. За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.