У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

Отелло (опера)

26 лютого 2022, 18:30, субота
Продаж призупинено
минула подія

Про подію

Композитор Джузеппе Верді
 
Опера на 4 дії (з 3 антрактами)
 
Лібрето Арріґо Бойто за трагедією Вільяма Шекспіра
 
Виконується італійською мовою з українськими субтитрами
 
Прем’єра в ХНАТОБ
28 лютого 1998 року
24 березня 2018 року
 
«Отелло»– передостання опера Джузеппе Верді, створена ним після 15-річної паузи в кар'єрі та визнана чи не найбільш досконалою в доробку композитора.
Дж. Верді мав на меті написати твір, гідний літературного першоджерела – трагедії «Отелло» Вільяма Шекспіра, найвидатнішого драматурга всіх часів і народів. І це сталося. Його музична трагедія «Отелло» вражає правдивістю і глибиною втілення людських характерів. Надзвичайною рельєфністю і драматичною силою визначені музичні портрети героїв, хорові епізоди, а оркестр передає емоційну атмосферу подій, виняткове багатство психологічних відтінків.
 
Постановка нашого театру має декілька особливостей: по-перше, поряд із традиційними декораціями та костюмами використані сучасні, мультимедійні технології, по-друге, опера виконується без скорочень. Це сприяє збереженню органічної структури, цілісному сприйняттю твору таким, яким його написав видатний композитор.

Придбати квиток на захід можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Харків.

Отелло (опера) відбудеться 26 лютого 2022, 18:30, субота в ХНАТОБ. За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.