У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

Театр "Ланжеронъ". "Лист Богу"

8 березня 2022, 19:00, вівторок
Продаж припинено
минула подія

Про подію

"Лист Богу"
 
трагікомедія
за однойменним оповіданням
АНАТОЛІЯ КРИМУ.
З циклу «Оповідання про єврейське щастя»
 
Лемарес - Заслужений артист України Віталій Бондарєв
Капітан Побійна - Юрій Лавров
Сценографія - Студенти 4 курсу Харківського художнього училища
Режисер - Галина Панібратець
******
«Що таке єврейське щастя знають все і в той же час не знає ніхто, навіть самі шукачі цього самого щастя. Тому не поспішайте ні плакати, ні сміятися. Не поспішайте і висновки передчасно робити. Ви просто вирушайте слідом за героями і пройдіть весь шлях до цього самого щастя.
І ви тоді переконайтеся, що ніяке воно не єврейське, хоча і написано з неповторним гумором і колоритом, на який здатний тільки дуже талановитий автор Анатолій Ісаакович Крим. »
 
«Лист Богу» - це зворушлива історія про долі людські. Про любов, про милосердя, про віру в те, що кожна людина гідна щастя!
«... Що ж робить людина, коли життя припирає його до кам'яної стіни так щільно, що дихати стає не під силу? Правильно, він кличе на допомогу. І кого може покликати на допомогу людина, у якого на всій землі не залишилося жодного близької людини? Правильно.
Він кличе на допомогу Бога ... »
 
Прем'єра відбулася в 2015 р. Цей спектакль побачили глядачі на сценічних майданчиках в
м.Ганновер (Німеччина),
м.Кишинів (Молдова),
м.Херсон (Україна),
г.Ювяскюля (Фінляндія), Поті (Грузія) а так само в Одесі і в Харкові (Україна). На Міжнародному фестивалі «Мельпомена Таврії» спектакль «Лист Богу» визнаний експертною радою як - «Краща вистава камерної сцени» (Україна, м.Херсон, 2017р.).
Вистава не має вікових обмежень.

Придбати квиток на Театр "Ланжеронъ". "Лист Богу" можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Харків.

Театр "Ланжеронъ". "Лист Богу" відбудеться 8 березня 2022, 19:00, вівторок в Центр культури і мистецтв. За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.