У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

Лесь Подервянский “Павлик Морозов”

24 лютого 2013, 19:00, неділя
Продаж припинено
минула подія

Про подію

 

Химерне поєднання античної і радянської міфології в естетиці постмодерну.
Постановка Андрія Крітенка (Штутгарт, Німеччина)

Актори: 
Євген Капорін, Олена Рєпіна, Олена Хижна, Олег Примогенов, Єгор Пчьолкін, Георгій Фомін, Сергій Калантай, Микола Вересень, Андрій Середа, Катерина Шаміна,

Тетяна Несвідоменко  та інши. 
Режисер: Андрій Крітенко (Штутгарт, Німеччина)
Сценографія: Лесь Подерв'янський
Костюми: Анастасія Подерв'янська
Світло: Себастіан Альфонс (Берлiн, Німеччина)
Хореографія: Ольга Сємьошкіна
У виставі звучать пісні Максима Добровольського (псевдо - Макасім)

Вистава епічної трагедії "ПАВЛІК МОРОЗОВ" за п’єсою найпопулярнiшого i водночас найскандальнішого українського драматурга і художника Леся Подерв'янського.
 
Ось що каже сам автор п’єси і художник-постановник вистави Лесь Подерв’янський:
“Ми з Кротом (режисером Андрієм Крітенком) вже колись працювали разом (спектакль “Оргія” за п`єсою Лесі Українки).  Нам подобається спільна творчість і наша дружба, а головною мотивацією нашої роботи є задоволення від процесу.  Ми вже давно хотіли зробити в цій країні щось таке, “щоб зі стін лайно посипалося”. І коли Анатолій Димчук, галерист і куратор сучасного мистецтва, зробив нам пропозицію поставити “Павліка Морозова”, ми з радістю погодилися.
 
В цій п’єсі є химерне поєднання радянської і античної міфології, кохання, жорстокості, есхатологічного жаху, шоку, іронії і пародійних алюзій, що цілком відповідає естетиці постмодерну і принципам контемпорарі арт.
 
Ми вважаємо, що така країна, як наша – багато в чому ще відстала, дика і провінційна, переповнена, незважаючи на двадцять років незалежності, рептильними совковими міфами, - не повинна весь час заколисувати себе вишиванками, співанками і роздумами про солов’їність і калиновість. А ще інколи мати мужність подивитися на себе в дзеркало, щоб зрозуміти, хто ми, що ми, і що робити. А шокуюче і брутальне сучасне мистецтво має нам всім у цьому допомогти”. 
Художник по світлу у виставі –  справжня європейська зірка: Себастіан Альфонс з Берлiну. Це людина, яку запрошують ставити світло найкращі европейські заклади – Ла Скала та Віденська опера, а до київської “Кінопанорами” він приїжджає на особисте запрошення режисера Андрія Крітенка.

Придбати квиток на захід можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Харків.

Лесь Подервянский “Павлик Морозов” відбудеться 24 лютого 2013, 19:00, неділя в ККЗ "Україна". За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.