У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

KHARKIV TATTOO FEST 2018

Продаж припинено
минула подія

Про подію

Фестиваль художественной татуировки KHARKIV TATTOO FEST 2018 в Харькове

Харьков снова принимает фестиваль художественной татуировки KHARKIV TATTOO FEST 2018

9 июня Харьков, уже в четвертый раз, примет фестиваль художественной татуировки «KHARKIV TATTOO FEST». Мероприятие продлится два дня и завершится 10 июня вручением призов лучшим мастерам тату-искусства в 33 номинациях.

Фестиваль художественной татуировки — это в первую очередь грандиозное событие, объединяющее всех тату-мастеров и ценителей данной культуры на одной территории. На фестивале можно сделать не только новую татуировку, но и обновить старую или выбрав понравившегося мастера, обсудить детали будущей индивидуальной татуировки.

Кроме захватывающего сражения «татуировщиков» на KHARKIV TATTOO FESTЕ можно отлично отдохнуть, наблюдая за насыщенной концертной программой, которая будет проходить на большой открытой летней площадке, вкусно и разнообразно перекусить, оценить искусство шибари и подвешивания на крюках.

Для любителей тату-шопинга на фестивале будет работать отдельная торговая зона, на которой можно приобрести не только тату-оборудования, но и всевозможные аксессуары, памятные сувениры, крутые футболки и многое другое.

С каждый годом харьковский фестиваль художественной татуировки становится все масштабней, поддерживая резюме одного из самых ярких событий в тату культуре Украины.

Придбати квиток на захід можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Харків.

KHARKIV TATTOO FEST 2018 відбудеться 10 червня 2018, 20:30, неділя в Арт-завод "Механіка. Інша Земля". За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.