У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

Очеретяний кіт

13 жовтня 2017, 20:00, п’ятниця
Продаж припинено
минула подія

Про подію

Концерт группи "Очеретяний кіт"

Легендарний гурт «Очеретяний кіт» у жовтневих мандрах із подільським лаунжем, завітає до Харкова. У теплій, щирій "атмосфері котів" на Вас чекає мандрівка-медитація, чи просто приємність співіснування з котячими світами.

Цьогоріч «Коти» записали новий альбом з оптимістичною назвою «Налягай на весла», і презентуватимуть його на концерті. Особливостями збірки є не тільки класичні «котячі нариси» з буденності яскравих героїв, але й кілька дуетів. Найбільш монументальним та епічним твором є обробка народної пісні «Їхали чумаки». Разом з «Очеретяними котами» цю пісню записали гурти: «Гайдамаки», «ДахаБраха» та неперевершена Катя Chilly.

Ще два яскравих дуети - з Тонею Матвієнко та Мавкою (Ірина Скрипнікова). Першу композицію «Електричка», яку шанувальники гурту знають ще з кінця 90-х, записано разом з автором Анатолієм Секретарьовим, якому у 2017 році виповнилось сімдесят. А також пісня «Піють півні» з Міськом Барбарою («Мертвий півень»).

Не тривіальність поглядів, оригінальність подільського лаунжу, мандрівки селами і світами маленьких людей, незвіданих шляхів. Етнічна забарвленність у приджазованих романтичних хвилях додають неабиякого колориту Вашій мандрівці очеретяним драйвовим спокоєм!

Історична довідка: Гурт був заснований у 1995 році. Пройшов неодноразові зміни складу. Стилістично набув цілісності на чолі з Романом Крілем десь у 1998 році, коли вийшов касетний магнітоальбом «Бурса». Попередній матеріал зберігається в невідомих архівах і є вельми цікавим.

Далі були альбоми: електронний «Манія», фольк-панк «Коломийки», невиданий та «закопаний», російськомовний «Фаза покоя», «Мандрівка в Косаківку», та «Демидівський альбом», записаний в хаті-мазанці на «очеретяній базі» в селі Демидівка, Жмеринського району. У 2016 році вийшов альбом «20 кроків» присвячений ювілею існування гурту, а також пісні в збірці «Ой, у гаю при Дунаю», упорядник – Роман Кріль. У 2017 – реліз альбому «Налягай на весла».

Гурт ставав кілька разів переможцем фестивалю «Червона рута» у номінації «Акустична музика». Брав участь у фестивалях: «Шешори», «Мазепа-фест», «Країна мрій», «Арт-поле», «Славське-рок», «Дунайська січ», «Бандерштат», таі багатьох інших.

  • Склад «Очеретяного кота»:
  • Роман Кріль – голос, гітара;
  • Микола Доляк – голос, гітара, флейта, піаніка;
  • Володимир Войчишин – голос, бас-гітара;
  • Андрій Войтюк – барабани;

Концерт группи "Очеретяний кіт" у Харкові відбудеться 13 октября 2017 о 19:00. За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на бажаний Вам концерт, виставу, оперу, балет, майстер-класси, спортивні та дитячі заходи, сплативши їх найзручнішим для Вас способом: через інтернет банківською картою VISA/MasterCard, готівкою чи кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою

Придбати квиток на Очеретяний кіт можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Харків.

Очеретяний кіт відбудеться 13 жовтня 2017, 20:00, п’ятниця в Art-Area ДК. За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.