У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

ALEKSEEV

11 червня 2023, 18:00, неділя
Продаж припинено
минула подія

Про подію

💥11 червня у PROBKA resto&music hall для вас виступить співак ALEKSEEV  - один з найталановитіших та визнаних музикантів нашого часу, чия творчість – це диво, що надихає та захоплює кожного, хто чує його пісні. Його голос магічний, а його тексти – своєрідні поезії, що змушують думати та змінюють життя. 
 
ALEKSEEV  вже двічі своїм виступом зачаровував харківську аудиторію у нашому закладі та хоче зустрітися з усіма вами знову!  Репертуар співака охоплює безліч різноманітних жанрів та залишає в захваті слухачів будь-якого віку.
 
В концертній програмі на вас чекають улюблені хіти  ALEKSEEV та нові пісні, які артист випустив під час повномасштабного вторгнення. "Поруч", "Я пливу", "Варшава- Київ" та багато інших. 
 
📅Дата та час: 11 червня (неділя), 18:00
📍Локація: ресторан PROBKA resto&music hall  на Сумській, 3
💰Вартість: 500 грн.
🎫 Придбати квитки можна на офіційному сайті internet-bilet.ua
 
✅ Нагадуємо- придбаний квиток на офіційному сайті є вхідним на концерт, що стосується бронювання столів, звертайтесь будь ласка за телефоном 📲050-401-01-40 або залиште свій номер у особистих повідомленнях – вам обов'язково передзвонять.
 
Подбайте про свій комфорт під час концерту заздалегідь💫

Придбати квиток на захід можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Харків.

ALEKSEEV відбудеться 11 червня 2023, 18:00, неділя в resto&music hall PROBKA. За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.