У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

Друга Ріка

28 квітня 2024, 19:00, неділя
У продажу залишилось 111 квитків
Перейти до вибору квитків  
Відеоінструкція замовлення
Ціна: 600 грн
Бронь На касу
72
години

Про подію

     

28 квітня в Харкові в PROBKA resto&music hall відбудеться концерт легендарного українського рок-гурту "Друга Ріка". В цей вечір музиканти зіграють улюблені пісні "Секрет", "Так мало тут тебе", "Три хвилини" та інші як в акустичному, так і в електронному форматах. 

Основну частину виступу складуть найкращі хіти "Другої Ріки", представлені у вже відомому акустичному аранжуванні програми "ІНША РІКА", а на додачу до цього гурт виконає декілька композицій в традиційному електронному звучанні. 
 
Окрім пісень, гостей очікує вже звична "своя" атмосфера й благодійний аукціон, кошти з якого будуть направлені на допомогу ЗСУ. 
 
"Друга Ріка" є одними із родоначальників українського року, які за 28 років своєї активної та плідної творчої діяльності видали 7 студійних альбомів, 2 збірки та акустичний live-альбом "ІНША РІКА". Гурт зіграв тисячі концертів не лише в Україні, а й по всьому світу. З початку повномасштабного вторгнення "Друга Ріка" активно займається допомогою ЗСУ, проводить благодійні концерти, аукціони та збори. Завдяки підтримці своїх прихильників, протягом 2022-2023 років музиканти зібрали понад 13 мільйонів гривень для допомоги Україні.
 
28 квітня "Друга Ріка" чекає на всіх в PROBKA resto&music hall, щоб розділити разом з шанувальниками незабутні музичні враження. 
 
Концерт у виконанні улюблених музикантів – чудовий привід, щоб підняти дух та зарядитися позитивною енергетикою. 
 
Нагадуємо - придбаний квиток на офіційному сайті https://kharkiv.internet-bilet.ua є вхідним на концерт, що стосується бронювання столів, звертайтесь, будь ласка, за тел.:📲 (050) 40 101 40 або в direct.
 
👉 Подбайте про свій комфорт під час концерту заздалегідь.💫

Придбати квиток на Друга Ріка можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Харків.

Друга Ріка відбудеться 28 квітня 2024, 19:00, неділя в resto&music hall PROBKA. За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.

Інші дати цього виконавця:

27 квітня, 18:00
Полтава Concert hall «Villa Крокодила» ціна: від 450 грн
Купити квитки Залишилось квитків: 219
8 травня, 18:00
Одеса Одеський театр музичної комедії ціна: від 1090 грн
Купити квитки Залишилось квитків: 882

Хочете відвідати цю подію?

Натякніть про це близькій людині
Заповнюйте поля та тисніть "відправити"