У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

Театр Прекрасные цветы "ДПЮ"

21 жовтня 2017, 19:00, субота
Продаж припинено
минула подія

Про подію

Театр Прекрасные цветы "ДПЮ"

 

Полуторамиллионный Харьков впервые заговорит о войне с театральной сцены. Совместный театральный проект общественной организации «Линия согласия» и театра «Прекрасные цветы» — спектакль «ДПЮ» — будет, насколько это возможно, документальным — в нём прозвучат реальные истории из зоны боевых действий. Ветераны АТО расскажут о своём опыте жизни до войны, на войне и после неё. Сами актёры театра возвратятся в знакомый каждому взрослому урок школьной допризывной подготовки юношей (ДПЮ), чтобы найти истоки того, что произошло и происходит с нами.

Проект проводится ОО «Линия согласия» при поддержке Агентства США по международному развитию (USAID) в рамках проекта Украинская инициатива по повышению уверенности (UCBI — Українська ініціатива зміцнення громадської довіри).

 

участники:

Ветеран АТО Дмитрий Галка (позывной «Угрюмый»), Харьков.

Актёры театра «Прекрасные цветы» Артём Вусик, Игорь Ключник и Оксана Черкашина, Харьков.

Дима Третьяк  — лидер группы «Urbanistan», Харьков.

драматург спектакля: Дима Левицкий

кураторы проекта: Наталья Пальчик и Ольга Ладия Щербакова (ОО «Линия согласия»).

продолжительность: 90 минут

Цена билета: 200 гривен. Часть денег, вырученных с продажи билетов, будет отправлена на благотворительность

Придбати квиток на захід можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Харків.

Театр Прекрасные цветы "ДПЮ" відбудеться 21 жовтня 2017, 19:00, субота в Art-Area ДК. За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.