У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

Спектакль "Последний шанс"

Продаж призупинено
минула подія

Про подію

Спектакль "ПОСЛЕДНИЙ ШАНС" проходит в рамках Международного Театрального Фестиваля tX-fest.

29 Сентября, в 17:00 в Большом зале ДС НЮУ им. Ярослава Мудрого.

В 2014 году команда миссии "Прорыв"13-лет представлявшая спектакль "Врата Рая и Пламя Ада" презентовала новый спектакль "Последний шанс" в Украине. «Последний шанс» - это убедительная презентация реальности Иисуса Христа, Его смерти и воскресения, реальности ада и рая, выбора человека, определяющего, где он проведет вечность.

"Последний шанс" - это очень динамичное и насыщенное шоу с использованием новых технологий и эффектов.  Красивые декорации, яркий свет, звук, костюмы делают спектакль впечатляющим и очень захватывающим.

Нет ничего хуже, чем упустить шанс, который мог бы изменить ТВОЮ жизнь!

Придбати квиток на Спектакль "Последний шанс" можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Харків.

Спектакль "Последний шанс" відбудеться 29 вересня 2017, 17:00, п’ятниця в Палац студентів НЮУ ім. Ярослава Мудрого. За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.