У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

Дорогоцінна Памела

Продаж припинено
минула подія

Про подію

Якщо Ви розчарувалися в тому, що можна мати найвірніших друзів, вам неодмінно треба «зазнайомитися» з чарівною літньою жінкою Памелою Кронкі. Несподівані пришельці хочуть «пришити» стареньку, але …
Комедія-детектив з карколомними пригодами допоможе вам знайти шлях до справжніх друзів, принесе бадьорий настрій, подарує хвилини безтурботної радості.
То хто ж вона така Памела Кронкі? Це літня жінка, яка втратила всіх своїх рідних. Вона мешкає у неможливих умовах, хоча колись в неї було все, що потрібно для щастя. Та Памела зовсім не сумує. В неї добре серце, і через те самотня жінка згуртовує навколо себе людей. Ці люди скоріше жахливі, ніж навпаки. Але оптимістична Памела доводить кожному з них, що вони – прекрасні, бо вона їх бачить саме такими. Незламна віра Памели в добро породжує чудо.
 
Тривалість вистави: 3 години
 
Посещение спектакля детям до 14 лет - только с разрешения администрации театра.

Придбати квиток на захід можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Харків.

Дорогоцінна Памела відбудеться 7 червня 2017, 18:00, середа в Харківський театр ім. Т.Г. Шевченка. За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.