У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

Фестиваль фантастичного кіно "BEST SCI-FI" 2020

4 жовтня 2020, 19:00, неділя
Продаж припинено
минула подія

Про подію

04 жовтня у Sutra Bar Kamalaya
BEST SCI-FI 2020
ФЕСТИВАЛЬ ФАНТАСТИЧНОГО КІНО
 
Сеанс: 19-00
Країни: США, Канада, Польща, Іспанія, Великобританія
Рік: 2015, 2016, 2018, 2019
Хронометраж: 97 хвилин
Вікове обмеження: 16+
Мова: озвучено українською мовою      
Адреса: м. Харків, вул. Алчевских, 31
 
04 жовтня твій улюблений фестиваль фантастичного кіно “Best Sci-Fi” в Sutra Bar Kamalaya!
 
Майбутнє прийшло. Воно втомилось чекати на порозі і увірвалось в будинки, заповнивши собою кімнати та все наше життя. Нас вже непросто чимось здивувати. Саме тому наукова фантастика стає все більш винахідливою, вражаючою та неймовірною. Хоча ми вже давно усвідомили, що все що відбувається на екрані сьогодні, може стати нашою реальністю завтра.
 
Фестиваль фантастичного кіно “Best Sci-Fi” приготувався тебе дивувати. Обирай найзручніші місця в Sutra Bar Kamalaya та пристібнись - ми вирушаємо у подорож фантастичними світами. Космічний корабель дістанемо по дорозі.
 
В Україні фестиваль пройде вже вчетверте. За роки існування покази “Best Sci-Fi” відбулися у 16 країнах, включаючи США, Мексику, Швейцарію, Іспанію, Польщу та інші. 
 
ПРОГРАМА
 
#1 Конструктор
Польща, 2016, фантастика, мелодрама, драма, реж. Пьотр Ділевський, 19 хв. 51 с.
 
Винахідник Віктор не став чекати на жінку своєї мрії - він її створив. Єва прекрасна та майже ідеальна, однак вона не людина. Віктор працює над тим, щоб вдосконалити своє створіння, додавши йому емоцій.
 
#2 Цього ніколи не було
Канада, 2015, фантастика, драма, мелодрама, реж. Марк Слуцький, 8 хв. 6 с. 
 
Після декількох бокалів мартіні ділові стосунки вийшли з-під контролю та двоє колег провели бурхливу ніч разом. Добре, що новітні технології дозволяють їм стерти це з пам’яті і, тим самим, позбавити мук совісті та проблем на роботі.
 
#3 Так, сьогодні!
США, 2018, реж. Дмитро Ковальов, фантастика, комедія, 5 хв. 31 с.
 
Мартін - шалений фанат хард-року. Він звертається до агенції, що займається подорожами у часі, для того, щоб потрапити в минуле і побувати на концерті Mötley Crüe у 1985 році. Однак, це дуже складна і довга процедура…
 
#4 Відеозаписи
США, 2019, реж. Стефан Ейгенман, фантастика, драма, 13 хв. 59 с.
 
Новітні технології допомагають матері щодня відчувати присутність доньки, яка знаходиться в зоні бойових дій за сотні кілометрів від дому.
 
#5 Ейнштейн-Розен
Іспанія, 2016, реж. Ольга Озоріо, фантастика, комедия, 9 хв. 2 с.
 
Літо, 1982 року. Тео стверджує, що знайшов червоточину. Його брат Оскар йому не вірить - принаймні, поки що.
 
#6 Останній танець
Великобританія, 2018, реж. Кріс Келлер, фантастика, драма, мелодрама, 7 хв. 37 с.
 
У не надто віддаленому майбутньому самотній старий чоловік працює над загадковим проектом, сподіваючись знову пережити найкращий момент свого минулого.
 
#7 Ехо
Іспанія, 2019, реж. Мігель Айтор, фантастика, драма, 14 хв. 15  с.
 
У 1977 році космічний зонд Voyager покидає Сонячну систему із повідомленням записаним сотнями мов. Майже через 50 років, хвора на хворобу Альцгеймера, Кармен стикається з пасивністю своїх дітей, які вважають, що вона вже нічого не може згадати. Однак повідомлення, яке вона записала, повторюється знову в голові Кармен, відновлюючи її пам’ять.
 
#8 Космічний воїн
США, 2019, реж. Лукас Кендалл, фантастика, драма, 15 хв. 58 с.
 
Два пілоти ведуть війну в далекому майбутньому на своєму космічному кораблі. Але чи насправді їх ворог є чужорідним противником?
 

Придбати квиток на захід можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Харків.

Фестиваль фантастичного кіно "BEST SCI-FI" 2020 відбудеться 4 жовтня 2020, 19:00, неділя в Sutra Bar Kamalaya. За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.