У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

Инфоголик

8 березня 2017, 18:30, середа
Продаж припинено
минула подія

Про подію

Рік: 2017
Країна: Україна
Режисер: Валентин Шпаков, Владислав Климчук
Жанр: Комедія
Актори: Євген Янович, Олег Маслюк, Олена Березовець
 
 
Обережно! У фільмі ви впізнаєте себе або своїх друзів, і ми гарантуємо — це буде смішно! Британські вчені встановили, що сучасна людина проводить в середньому півтори години в день за читанням новин. Багато користувачів інтернету задумалися і намагаються обмежити проведення часу на новинних сайтах. Однак це не стосується Івана — молодого менеджера інвестиційної компанії. Він справжній інфоголік і ні на хвилину не розлучається зі своїм телефоном. Його залежність стає справжнім прокляттям, коли всі новини, про які він дізнається, починають відбуватися саме в його житті. Що робити в таких ситуаціях? Пошукати, що пишуть про це в інтернеті?

Придбати квиток на захід можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Харків.

Инфоголик відбудеться 8 березня 2017, 18:30, середа в Кінотеатр "Боммер". За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.