У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

"Ice Symphony" – "Симфонія Льоду"!

Продаж призупинено
минула подія

Про подію

У суботу, 9 лютого! Два концерти в один день, початок о 14:00 та о 16:00!

На блискучому льоду льодового комплексу «Салтівський лід» - сузір'я найталановитіших молодих музикантів Молодіжного академічного симфонічного оркестру «СЛОБОЖАНСЬКИЙ» та блискучі фігуристи-олімпійці представлять унікальну і фантастичну концертно-спортивну програму «Ice Symphony» - «Симфонія Льоду»!

 

Яскраве, динамічне і неймовірно барвисте видовище!

Іскрометні виступи професійних фігуристів, в гіпнотичному світлі барвистих світлових інсталяцій, під віртуозну і запальну музику у виконанні великого симфонічного оркестру, повністю заволодіють вашою увагою і перенесуть вас в дивовижний магічний світ - Світ льоду та світла!

 

Пориньте в неймовірний калейдоскоп стрімких льодових танців, запаморочливих стрибків, барвистої анімації і чудової живої музики - музики льоду і світла!

Відчуйте справжню повноту і красу життя разом з Молодіжним академічним симфонічним оркестром «СЛОБОЖАНСЬКИЙ». Доторкніться до світу високого мистецтва – мистецтва музики, мистецтва танцю та магії світла в льодовому палаці «Салтівський лід», в суботу 09 лютого.

 

Тільки жива музика, тільки яскраві фарби, тільки сильні емоції!

 

Чекаємо вас 09 лютого в льодовому комплексі «Салтівський лід»!

Адреса: проспект Тракторобудівників, 55 Б.

ЗВУК ЖИВИЙ!

Початок - о 14:00 і 16:00.

        

Як дістатися:

маршрутки:

№ 49е (від ст. метро «Московський проспект»);

№ 10е (від ст. метро «Академіка Барабашова»);

№ 233е (від ст. метро «Пушкінська»);

№ 231е (від ст. метро «Центральний ринок»);

№ 204е (від ст. метро «Індустріальна»);

№ 137е ( з мікрорайону «Горизонт»);

№ 121 (з вул. Зубарєва);

Трамваї: №№ 23, 26, 6,8.


Придбати квиток на захід можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Харків.

"Ice Symphony" – "Симфонія Льоду"! відбудеться 9 лютого 2019, 16:00, субота в Льодовий комплекс "Салтівський лід". За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.