У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

THE BEST OF KISFF 2016 (БЛОК 2)

17 грудня 2016, 20:45, субота
Продаж припинено
минула подія

Про подію

Щороку, Київський міжнародний фестиваль короткометражних фільмів (KISFF)пакуєвалізитапокидаєКиївдлятого, щобнетільки столичні кіномани мали змогу переглянути актуальний короткий метр, але і жителі інших міст України.                          

KISFF — це найбільший фестиваль короткометражних фільмів в Україні. Цього року він тривав 5 днів: на 5 локаціях було представлено більше 250 фільмів, Київ відвідало декілька десятків закордонних та українських представників кіноіндустрії, а кількість відвідувачів #KISFF2016 перетнула позначку у 15 000 відвідувачів.

Звичайно, дві добірки фільмів не замінять сам #KISFF2016, але представлять есенцію цьогорічного фестивалю.

БЛОК 2 (ФЕСТИВАЛЬНІ ХІТИ)

До другого блоку увійдуть фільми з тематичних блоків фестивалю. Тут і іронічна новозеландська комедія, володар призу глядацьких симпатії найважливішого фестивалю короткометражних фільмів у місті Клермонт-Ферран, і володар цьогорічної Bafta, переможець минулорічного Cannes Film Festival; один з номінантів з на премію Oscar та багато інших фільмів.

Пані Блек.11хв, 2015, Нова Зеландія. Айвен Бардж.  Хронометраж: 93 хв

Коли еротичний фотограф переїжджає домашню тваринку дівчинки, йому доводиться вигадати цілу історію про її зникнення.

Clermont-Ferrand FF — Audience Award winner 

 

Надто крутий для школи

11хв, 2015, США
Кевін Філліпс

 

Апатичний підліток, який тільки й думає, що про секс, вирішує кинути школу. Його рішення виливається у справжній кошмар, руйнуючи його імідж та відкриваючи його справжню сутність.

Містер Маділа

9хв, 2015, Велика Британія, Ісландія
Рорі Водбі-Толліс

Серія розмов між режисером та обдарованим цілителем про внутрішній світ, матерію Всесвіту та природу самої реальності...

Шок

21хв, 2015, Велика Британія, Косово
Джемі Донахью

Дружба двох хлопчиків має пройти жорстку перевірку, коли в Косово приходить війна і їм доводиться боротися за своє життя. Номінація на Oscar

Віктор ХХ

20хв, 2015, Іспанія
Ян Гаррідо

Віктору подобається експериментувати зі своєю статтю. Він не знає, хлопець він чи дівчина. Разом зі своєю мамою Марі Ангелес та дівчиною Рамою він живе у селі біля моря в Альмерії. Але коли він потрапляє до міста, перебуваючи під прикриттям анонімності, він відкриває себе.

Хвилі-98

15хв, 2015, Ліван, Катар
Елі Дахер

Розчарований своїм життям у передмісті Бейрута, Омар робить відкриття, яке вабить його до міста. Занурений у такий близький і водночас ізольований від його реальності світ, він намагається зберегти свою прив'язаність та відчуття дому.

Золота Пальмова гілка за Короткометражний фільм (Канни)

Оператор. 6хв, 2015, Велика Британія. Керолін Бартліт

Оператор служби невідкладної допомоги щойно почала свою нічну зміну на посту управління системою пожежогасіння. Вона отримує дзвінок від молодої мами у відчаї. За годину до цього Джемма заснула перед телевізором, а коли прокинулась, то кімнату заповнив дим. Її трирічний син перебуває у кімнаті нагорі, сходи до якої вже загорілись. Життя Джемми залежить лише від вказівок оператора.

Премія BAFTA за кращий Короткометражний фільм

Придбати квиток на THE BEST OF KISFF 2016 (БЛОК 2) можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Харків.

THE BEST OF KISFF 2016 (БЛОК 2) відбудеться 17 грудня 2016, 20:45, субота в Fabrika.space. За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.