У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

Новини

8 жовтня вперше в Україні виступлять всесвітньо відомі королі фламенко LOS VIVANCOS

8 жовтня вперше в Україні виступлять всесвітньо відомі королі фламенко LOS VIVANCOS

29 вересня 2016

8 жовтня 2016 року в Україні вперше виступлять всесвітньо відомі королі фламенко - LOS VIVANCOS.


Концерт відбудеться в Національному Палаці мистецтв "УКРАЇНА".
LOS VIVANCOS - це сім братів, які володіють воістину неймовірним поєднанням талантів: вони не тільки блискуче танцюють, а й співають, і грають на різних музичних інструментах. Їх фантастичний темперамент вражає. Шоу AETERNUM ( «Вічність»), з яким брати гастролюють по країнах усього світу, тепер побачить і Україна.

Неперевершені майстри, що поєднують традиційне фламенко з сучасним танцем, степом і неймовірними акробатичними номерами, перетворюють концерт в захоплююче хореографічекое дійство. Шоу від LOS VIVANCOS - справжній спектакль з використанням декорацій і сучасних світових технологій.

AETERNUM - це історія добра і зла, метафора про безсмертя, яким мистецтво обдаровує людину. Ангели, демони, вампіри, музика, танці, боротьба і магія показуються в комплексі великого уявлення і обрамляются в таємничий ореол чарівництва. Головний художній консультант вистави - Даніеле Фінці Паска, режисер і сценарист шоу Cirque du Soleil ( «Цирку дю Солей»). Даніель Фінці Паска - режисер, драматург, хореограф. Серед численних його робіт - сценарій і постановка церемонії закриття Олімпійських ігор в Турині 2006 року, яку подивилися сотні мільйонів глядачів. Музика до вистави написана братами Віванкос. Вона об'єднує в Aeternum музику фламенко з роком, класичну музику з музикою для кіно в єдиній партитурі, записаної у виконанні Симфонічного оркестру в Будапешті.

LOS VIVANCOS були спеціальними гостями і хореографами шоу Mylene Farmer «Avant Que Lombre», учасниками «San-Remo» з Lola Ponco і Gio. У 2009 році вони стали переможцями в номінації «Кращий оригінальний шоу» на «Las Lunas Awards» в Мексиці. У 2008 році брати удостоїлися двох номінацій принцеси Стефанії на світовому фестивалі цирків в Монте-Карло, а їх шоу в Лос-Анжелесі «Танці з зірками» подивилося більше 35 мільйонів чоловік.

Брати LOS VIVANCOS отримали прекрасну освіту, в кращих навчальних закладах. У 2004 році вперше світ побачив фламенко-шоу братів LOS VIVANCOS. З цього моменту неймовірний успіх і інтерес публіки до них не згасає! Історія фламенко налічує багато століть, і сьогодні королями цього стилю є саме Los Vivancos. Доказом тому - досягнення, яким можуть похвалитися лише одиниці танцюристів: колектив увійшов до Книги рекордів Гіннеса як «Найшвидші ноги». Але існує й інший рекорд Los Vivancos - у Франції брати зібрали понад 20 аншлагів поспіль в різних залах країни. За час свого існування Los Vivancos завоювали безліч міжнародних нагород, зокрема стали переможцями американського шоу «Танці з зірками», яке подивилися більше 35 мільйонів чоловік.

Сьогодні Los Vivancos - це семеро братів: Жозе, Крісто, Джошуа, Аарон, Юда, Еліас, Ізраїль. Жозе - наймолодший з усіх братів, здатний на найвинахідливіші трюки. Крісто - спритно з'єднує школу класичного балету з традиційним фламенко. Джошуа - витончено демонструє поєднання старого і нового фламенко. Аарон - в його стилі танцю нічого не втрачено. Володар м'якого і приємного голосу Юда - головний композитор групи. Має унікальну швидкістю і точністю. Еліас - старший з братів, лідер. Демонструє стиль танцю, який поєднує в собі силу і витривалість. Ізраїль - привніс дух сучасності в класичне фламенко, танцює і грає на флейті, не втрачаючи рівного дихання.

Los Vivancos підкорили своїми талантами більше тридцяти країн на всій планеті, всюди збираючи повні аншлаги. На черзі - Україна!


Купити квитки на концерт в місті Харкові, який відбудеться 9 жовтня в ХНАТОБі, ви зможете на сайті Інтернет-Квиток

Замовити квиток