У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

Театр "Врата" Вавилон

Продаж призупинено
минула подія

Про подію

Граждане и сотоварищи!
 
Харьков богат и разнообразен в своем творчестве. Это удивительный город, в котором соседствуют очень разные и очень талантливые люди. Я хочу сказать за театр :) Меняется мир, меняются театральные формы. Меняется сущность шоу: что нам показывают и что мы видим и чувствуем.
 
Хочу порекомендовать вам могучий харьковский театр "ВРАТА".
20 лет на сцене. Драматические спектакли. Танцевальные. С сюжетом.
Завязка, развязка и всё такое. Масштабные декорации, офигенная музыка (не раз просили саундтреки после спектакля).
И самое главное - сюжет и идея.
 
И знаете что... Это О-ФИ-ГЕН-НО. Я даже не могу выразить это словами. "Спектакль смотрится на одном дыхании! Я будто приклеилась к стулу." Вот-вот. Добавлю еще, что - затаив дыхание. Совершенно не местечковый уровень "провинциального" города. Что удивительно и приятно (и делает честь любимому городу, который рождает таланты).
 
ИТАК
 
Все происходит на большой сцене театра Шевченко
23 февраля (вторник) в 7 вечера
спектакль ВАВИЛОН.
Рекомендуем сходить!
Повтор 25 февраля (четверг) -  Рекомендуем повторить :) .
 
 
цена скромная :)
 

Придбати квиток на захід можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Харків.

Театр "Врата" Вавилон відбудеться 25 лютого 2016, 19:00, четвер в Харківський театр ім. Т.Г. Шевченка. За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.