У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

Шедеври світового року

Перенесення заходу
минула подія

Про подію

 
Програма «Шедеври світового року» у виконанні камерного симфонічного оркестру «Імпульс» – це, по суті, симбіоз класичної та рок-музики. Репертуар коллективу складається з безсмертних творів великих рок-груп як двадцятого століття, так і сучасності. Його родзинкою є те, що улюблені всіма пісні постають в нових аранжуваннях і розкриваються під абсолютно незвичайним ракурсом.
 
В результаті відомі всім рок-хіти проходять переродження та отримують нове дихання. До складу групи «Імпульс» входять професійні музиканти. Програма супроводжується спеціально підібраним візуальним рядом.
 
У програмі представлені твори таких групп як Queen, The Beatles, Metallica, Rammstein, Depeche Mode, Radiohead, Red Hot Chili Peppers, AC/DC, Scorpions, Bon Jovi, System of a Down, Kiss, Nirvana, Deep Purple, Led Zeppelin, Korn, Linkin Park, 30 Seconds to Mars, Muse, Sting.

Придбати квиток на захід можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Харків.

Шедеври світового року відбудеться 11 жовтня 2023, 19:00, середа в ТЕАТРАЛЬНО-КОНЦЕРТНИЙ ЦЕНТР. За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.