У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

Alessandro Safina

28 листопада 2022, 19:00, понеділок
Перенесення заходу
минула подія

Про подію

Всесвітньо відомий італійський тенор Алессандро Сафіна у супроводі симфонічного оркестру представить великий концерт 28 листопада 2022 року у Харкові.
 
Знаменитим на весь світ Алессандро Сафіна зробили його унікальний голос, природна чарівність, яскрава харизма і творча сміливість.
Коло музичних пристрастей самого співака досить широкий - він захоплюється групами U2, Genesis, Depeche Mode і Clash, а його кумир - легендарний Енріко Карузо. Виконуючи класичні оперні арії, артист мріяв наблизити оперне мистецтво до простого слухача, «оживити оперу елементами поп-музики". Саме завдяки експериментальному поєднанню двох жанрів - класичного і популярного - музикантові вдалося створити власний стиль, який він сам позначив як «оперний рок».
 
Великий успіх прийшов до Сафіна після виходу альбому "Insieme a Te", в якому об'єдналися елементи опери, соулу і мюзиклу. Хіт "Luna" з альбому допоміг співакові завоювати серця мільйонів слухачів у світі. До численної армії шанувальників творчості Сафіна відноситься і королева Великобританії Єлизавета II. Успіх підкріплює посмішка, яка ніколи не сходить з його обличчя.
Алессандро подарував світові приголомшливі дуети з Сарою Брайтман, Елтоном Джоном і Юеном Макгрегором, Барбарою Хендрікс, Сумі Йо та іншими артистами, записав саундтрек до фільму «Мулен Руж» разом з Еваном Макгрегором.
Його феєричний виступ на церемонії оголошення "Семи нових чудес світу" разом з Чаком Канн і Дженніфер Лопес запам'ятався телеглядачам всього світу. Крім того, журнал "People" включив артиста в список найкрасивіших людей планети.
Зараз знаменитий тенор виступає на кращих сценах світу - у Великобританії, Ірландії, Італії, Бразилії, Канаді, Кореї, США, Франції, Нідерландах і в інших країнах.
 
На концерті у Харкові 28 листопада 2022 року Алессандро Сафіна виконає як відомі оперні арії, так і улюблені композиції за 30 років творчості. Алессанро Сафіна завжди збирає аншлаги і обов'язково співає на біс.

Придбати квиток на захід можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Харків.

Alessandro Safina відбудеться 28 листопада 2022, 19:00, понеділок в ХНАТОБ. За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.