У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

ALEKSEEV

12 травня 2024, 19:00, неділя
У продажу залишилось 286 квитків
Перейти до вибору квитків  
Відеоінструкція замовлення
Ціна: 500 грн
Бронь На касу
72
години

Про подію

💥12 травня співак ALEKSEEV у PROBKA resto&music hall - зірка нового покоління української поп-сцени вкотре приїде до Харкова. Під час виступу ви зможете насолодитися його найкращими хітами, які зазвучать українською, по-новому. Вас чекає незабутнє музичне шоу!
 
Широкої популярності талановитий співак ALEKSEEV набув після виконання каверу на хіт Ірини Білик "А я пливу у човні". Відтоді розпочалося стрімке сходження до українського музичного олімпу. Виконавець був нагороджений премією Yuna-2016 у номінації "Відкриття року". 
 
Сьогодні у ALEKSEEV – мільйонні перегляди кліпів на YouTube та велика армія відданих фанатів.
 
 Від початку повномасштабної війни співак веде активну волонтерську діяльність, дає благодійні концерти в Україні та за кордоном, виступає для військових.
 
На концерті прозвучать треки "Мама", "Свідомо залежний", "Океанами стали", "Варшава-Киев", "Я пливу", абсолютно нові- "Більш ніж друг", "Срібло" та багато інших.
 
Приєднуйтесь до музичного свята та отримайте заряд енергії та емоцій від Alekseev у незламному Харкові!
 
📅Дата та час: 12 травня (неділя), 19:00
📍Локація: ресторан PROBKA resto&music hall  на Сумській, 3
 
✅️ Нагадуємо - придбаний квиток на офіційному сайті https://kharkiv.internet-bilet.ua є вхідним на концерт, що стосується бронювання столів, звертайтесь, будь ласка, за тел.:📲 (050) 40 101 40 або в direct.
 
👉 Подбайте про свій комфорт під час концерту заздалегідь.💫
 
 ☝️Концерт відбудеться з дотриманням всіх правил безпеки. У разі віялових відключень – електроенергію забезпечить генератор.

Придбати квиток на ALEKSEEV можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Харків.

ALEKSEEV відбудеться 12 травня 2024, 19:00, неділя в resto&music hall PROBKA. За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.

Хочете відвідати цю подію?

Натякніть про це близькій людині
Заповнюйте поля та тисніть "відправити"