У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

Каспийский Груз

Відміна заходу
минула подія

Про подію

Каспийский Груз у Харкові! Чекаємо на вас 2021-06-25 в 20:00 на локації Арт-завод МЕХАНІКА, Харків.
 
Дует Каспійський Вантаж, що складається з двох дуже талановитих і цілісних хіп-хоп-виконавців - Вес''а і Брутто - є одним з найяскравіших і затребуваних реп-проектів країни, про що говорить минув після дворічної перерви концерт колективу в Москві. Придбавши всенародну популярність в 2013 році завдяки альбому «Рінгтони для зони», Каспійський Вантаж швидко влився в ряди топових виконавців вітчизняного хіп-хопу.
 
Хлопці з самого початку займалися оригінальним синтезом звичного хіп-хопу, брутальних бандитських історій і романтичної риторики, що стало особою колективу, дозволивши забивати до відмови концертні майданчики по всій країні. Азербайджанський дует традиційно присвячує куплети жінкам і алкоголю, дружбу і непривабливим реаліям великої країни. Кожен трек - це чоловіча рефлексія про нерозділеного кохання, моральному дорослішання, розчарування або неминучий кошмарі напівкримінального минулого. Важка, але чіпка атмосфера давить біта підкріплюється хрипким голосом, декламує рядок за рядком в римуються історії
 
Після оголошеного в 2017 році тимчасового творчої перерви в житті Каспійського вантажу, Брутто встиг випустити повністю сольний альбом «Гаddем» (2019) без єдиного фіта. За рік до цього Вес' теж випустив альбом свого проекту Kitoboy «Y». У цьому ж році група Каспійський Вантаж відзначає рівно 5 років з дня виходу їх самого знакового альбому «сторона А / сторона Б». Платівка вийшла 26 січня 2015 року та подарувала слухачам півтора десятка душевних треків і такі хіти як «Табір іде в небо», «18+» і «Сам все знаю».
 
В честь цього значимого для групи і всіх шанувальників ювілею Каспійський Вантаж відправляється в великий концертний тур, в якому хлопці обіцяють знову згадати і презентувати практично весь альбом «сторона А / сторона Б». Також колектив виконає всі свої хіти з усіх альбомів, як спільних, так і сольних. Така велика подія не може залишитися рядовим концертом, тому Каспійський Вантаж після довгої перерви буде виступати у повному складі.  
 

Придбати квиток на Каспийский Груз можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Харків.

Каспийский Груз відбудеться 25 червня 2021, 20:00, п’ятниця в Арт-завод "Механіка. Інша Земля". За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.